Ruzie met je ex?

Heb je een uiterst gewelddadige ex? Is er sprake van een benadeelde werknemer die nog los rondloopt of ken je iemand die je vroeger heel erg gepest hebt? Dan is deze BMW 330i misschien iets voor jou.

Geconfisqueerd van een geliquideerde crimineel in 2006, kwam deze E46 sedan niet verder dan een schamele 44 duizend kilometer. Een nieuwe Dreier dus. En gepantserd. Kijk maar eens even naar de zijruiten. Daar komt geheid geen trottoirtegel doorheen. Aan de hand van het kleurverschil op de portieren mogen we aannemen dat ook daar het één en ander is aangepast om de inzittenden te beschermen tegen …eeehhh…. invloeden van buitenaf.

Die arme Stanley H. heeft niets aan al die kostbare aanpassingen gehad. Jaren voor zijn gewelddadige dood nam justitie ‘m zijn auto al af. Misschien had ‘ie nog wel geleefd als dat niet gebeurd was. Nou ja, nadat je – middels een goed bod – eigenaar geworden bent hoef je in ieder geval niet met de Glassex aan de slag om de bloedsporen te verwijderen. Op kenteken weegt de auto trouwens 1.440 kilo. Naar goed Hollandsch gebruik zijn alle ‘verzwarende omstandigheden’ pas later aangebracht. Tsja. Stel je voor zeg, dat je er belasting over moet betalen…

Submit a Comment